Ja a moje druhé ja

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo s takým mužom? odpustiť alebo nie?

Aj tak svoje chyby nenapraví a o pár dní bude zasa všetko po starom. Nuž, keby sme mali takto negativisticky (či skôr realisticky?) pristupovať k riešeniu partnerských kríz, zrejme by sme sa ďaleko nedostali.

1. Nemá oči len pre vás V meste, na večierku, v časopisoch i na internete. Keby to aspoň robil menej okato! Viete, že miluje len vás, ale vo chvíľkach, kedy nenápadne poškuľuje po krásavici pri vedľajšom stole, máte svoje pochybnosti. Bohužiaľ, proti takémuto mužskému reflexu sa dá len ťažko bojovať, ak práve nie je čerstvo zamilovaný do vás, a tak sa musíme zmieriť s tým, že sa náš drahý správa ako najväčší znalec ženskej krásy. Našťastie, pokiaľ nechodíte s notorickým sukničkárom, žiadna vzťahová katastrofa z jedného, hoci obdivného, pohľadu nevyplynie.

2. Jeho záujmy sú nad vašimi Tešili ste sa na koncert milovaného interpreta, a keď ste vzrušene zamávali lístkami pred priateľovým nosom, dočkali ste sa iba suchého konštatovania, že vtedy ide na futbal? Odpustite mu i tento prehrešok, veď napokon koľkokrát sa váš partner odvtedy obetoval, aby vaše sklamanie zmiernil? Nabudúce vezmite na koncert radšej kamarátky, ktoré váš hudobný vkus nepochybne ocenia viac, než futbalový fanúšik.

3. Doma nepohne ani prstom Podľa mužov malichernosť, podľa nás narušiteľ vzťahu. Zdá sa, že záhada okolo toho, ako sa premení špinavý tanier na ligotavý porcelán, je pre nich stále nevyriešená. Ani nás už ale nebaví do aleluja vysvetľovať našim partnerom, že tie hrnčeky nemajú krídla, aby sa dostali do drezu a už vôbec sa nedokážu umyť, utrieť a odložiť pekne späť do poličky sami. Ale keď už máte to výročie...

4. Nechápe hodnotu vašich darčekov Vraj sú muži tvárni ako plastelína, keď skutočne ľúbia. Zdá sa, že v niektorých prípadoch toto tvrdenie poriadne zlyháva – napríklad keď zaryto nosia do postele roztrhané tričko s motívom obľúbenej kapely. Darmo mu kupujete luxusné pyžamá, pohodlné tielka, nové tričká – keď váš drahý raz miluje, miluje verne a večne. Minimálne to pánske tričko, z ktorého sa stala bariéra v posteli. Keď ho ale milujete vy, nie je čo riešiť a napokon - pomoc je ľahká: zašepkajte mu do uška ako zbožňujete túliť sa k jeho nahej hrudi a uvidíte, ako rýchlo poletí tričko spod perín.

Ja a moje druhé ja | stály odkaz

Komentáre

  1. vierka,
    ==že vtedy ide na futbal== ja som najprv na ten futbal začala chodiť a potom aj po koncertom. s mužom! nie kamarátkami. skús to!
    ==muži tvárni ako plastelína==hmmm, lenže plastelína stárne a potom sa mrví a rozpadáva, takže takého by som nechcela. výzvy robia divy
    publikované: 26.06.2013 21:36:33 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014